nieuws

‘Jumbo en La Place naar V&D-pand Groningen’

Geen categorie

Jumbo en La Place willen winkelruimte huren in het voormalige V&D-pand in Groningen. Dat schrijft het Dagblad van het Noorden.

‘Jumbo en La Place naar V&D-pand Groningen’

De Jumbo-formules zouden hierover eind vorige week op initiatief van de pandeigenaar hebben gesproken. Eigenaar van het pand van 15.000 m2 aan Grote Markt 21 is IEF Capital.

IEF Capital zou het pand willen splitsen. De Jumbo-vestiging en het La Place-restaurant zouden een ingang krijgen aan de kant van de Oude Ebbingestraat. Het zou niet gaan om een supermarkt maar om een foodmarkt. Deze nieuwe Jumbo-formule is al gevestigd in Breda en Amsterdam. Daardoor ontstaat ruimte voor een andere (mode)retailer die een entree aan de kant van de Grote Markt zou krijgen. De betrokken partijen, waaronder gemeente Groningen, willen geen nadere mededelingen doen.

Reageer op dit artikel