nieuws

Herontwikkeling Leidsenhage van start

Geen categorie

Op 15 maart begint de sloop van het kantorencomplex van Leidsenhage en de daaronder gelegen winkels. Alle panden van het complex staat leeg. De winkels en restaurants zijn (tijdelijk) gesloten of verplaatst totdat een plek in het vernieuwde Leidsenhage beschikbaar is.

De sloop van het kantorencomplex is nodig om Leidsenhage te transformeren tot een modern winkelcentrum. Zo creëert Unibail-Rodamco tussen de 230 winkels en pal naast de megabioscoop van Kinepolis een restaurantplaza met verschillende bars en restaurants.  

Leidsenhage is grotendeels eigendom van Unibail-Rodamco, Europa ’s grootste eigenaar van winkelvastgoed. Het bedrijf voert een actief beleid om zijn winkelaanbod te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen om de veranderende behoefte van de consument. Voor Leidsenhage heeft Unibail-Rodamco in samenwerking met de Coöperatieve Vereniging van Eigenaars en de gemeente Leidschendam-Voorburg een plan ontwikkeld voor de herontwikkeling. Unibail-Rodamco investeert meer dan 200 miljoen in de realisatie van de plannen, exclusief de aankoop van winkelpanden.  

Reageer op dit artikel