nieuws

Eigen management voor Vastned Retail Belgium

Geen categorie

Vastned Retail Belgium krijgt een eigen management. Dat meldt Vastned, houder van een meerheidsbelang in de Belgische vastgoedonderneming.

Vanuit de gezamenlijke historie van Vastned Retail Belgium en Intervest Offices & Warehouses deelden zij management en medewerkers. Gezien de onlangs veranderde structuur van de aandeelhouders van Intervest Offices & Warehouses en de wens van Vastned Retail dat Vastned Retail Belgium dedicated management krijgt, is besloten dat Vastned Retail Belgium en Intervest Offices & Warehouses beide volledig onafhankelijk worden en eigen management krijgen in het derde kwartaal 2016.

Ceo Jean-Paul Sols en cfo Inge Tas zullen de samenwerking met Vastned Retail Belgium beëindigen en volledig beschikbaar zijn voor Intervest Offices & Warehouses.

In de nieuwe structuur van Vastned Retail Belgium zullen Taco de Groot en Rudi Taelemans samen de ceo-functie vervullen. De Groot is ceo van Vastned Retail en lid van de raad van bestuur van Vastned Retail Belgium. Rudi Taelemans is coo van Vastned Retail Belgium.

Reageer op dit artikel