nieuws

Duurzaam Bouwen Awards voor OFW

Geen categorie

Oost Flevoland Woondiensten (OFW) heeft de Duurzaam Bouwen Awards 2016 gewonnen in de categorie woningcorporaties.

Dat meldt de website van branchevereniging Aedes.Van de twaalf deelnemende corporaties werden er drie genomineerd: OFW, Wonen Limburg en WBVG (Woningbouwvereniging Gelderland). De jury koos voor OFW vanwege de gerealiseerde projecten, de goede implementatie van duurzaamheid in de organisatie en het vasthouden van een koppositie op het gebied van duurzaamheid.

Dura Vermeer won een award in de categorie Partij met (bijna) Nul-op-de-meter renovatieaanpak voor gestapelde bouw (NeZeR) én de publieksprijs, met een project van Stroomversnelling van woningcorporatie Lefier.In de categorieën Gemeente/regio en bouwpartij gingen de awards naar respectievelijk gemeente Amersfoort en Bouwgroep Dijkstra Draisma.

Reageer op dit artikel