nieuws

Drie vastgoedbeheerders werken samen

Geen categorie

De vastgoedbeheerders MVGM, Capita Real Estate en Yxime gaan samenwerken. Zij willen investeerders adviseren en begeleiden bij internationale investeringen.

MVGM is met zijn landelijke dekking de grootste vastgoedbeheerder in Nederland. Yxime is de vastgoedbeheertak van de Groupe Financière Duval, één van de grootste vastgoedspelers in Frankrijk. Capita Real Estate is actief in Groot-Brittannië.

Gezamenlijk beheren MVGM, Capita en Yxime meer dan 13 miljoen m2 aan commercieel vastgoed en meer dan 100.000 wooneenheden. Een gecombineerd beheer met een waarde van meer dan 40 miljard euro. Elk jaar managen 1.200 property- en facilityprofessionals objecten voor meer dan 2 miljard euro aan huur en servicekosten voor internationale en nationale investeerders. Zij werken vanuit ruim 70 locaties. 

 

  

 

Reageer op dit artikel