nieuws

Arcadis komt met investeringsgids Rotterdam

Geen categorie

Arcadis lanceert op 15 maart 2016 op de vastgoedbeurs MIPIM de Rotterdam City Investor Guide, Deze studie stelt de investeringsmogelijkheden voor die Rotterdam biedt op het vlak van gebouwen en infrastructuur.

De Rotterdam City Investor Guide geeft inzicht in de juridische, planningsmatige en reglementaire aspecten van beleggen in de stad. Op die wijze toont Arcadis voor de geïnteresseerde investeerder de mogelijkheden aan die uiteindelijk kunnen leiden tot het realiseren van een aanzienlijk rendement.

‘Rotterdam is een stad die, mede doordat zij beschikt over de grootste haven van Europa, zeer interessante mogelijkheden biedt voor nationale en internationale beleggers en ontwikkelaars’, aldus Erik Blokhuis, ceo Arcadis Europa. ‘Wij investeerden dus graag in een diepgravende analyse van de Rotterdamse investeringsomgeving. Op die manier dragen wij bij tot de levenskwaliteit en de economische groei in de stad en haar hinterland.’

Wethouder Ronald Schneider: ‘Het gaat goed met Rotterdam. De stad groeit en heeft dit jaar weer een hoger inwonersaantal. We hebben een aantal prachtige architectonische iconen erbij in de stad, De Markthal, Rotterdam Centraal en De Rotterdam. We hopen dat dit soort voorbeelden toekomstige investeerders inspireert. Daarom ben ik heel blij met de Rotterdam City Investor Guide van Arcadis.’ 

Reageer op dit artikel