nieuws

Appartementen Musis Parc binnen drie maanden verhuurd

Geen categorie

De 29 stadsappartementen van Musis Parc zijn voor oplevering, medio maart 2016, volledig verhuurd. De transformatie van het oude kantoor van Vivare aan Velperbuitensingel 9 naar 29 appartementen van Musis Parc verloopt voorspoedig

De aanvragen voor nieuwe appartementen in en rondom het centrum van Arnhem blijven onverminderd hoog.  Volgens Bas Bosman, verhuurmakelaar bij Strijbosch Thunnissen, een goede zaak.  Achter de schermen is deze makelaar met nog twee nieuwe transformaties bezig, die later dit jaar verhuurd zullen worden. Desondanks blijft het aanbod achter bij de vraag, zo stelt Bosman: ‘Mocht er binnenkort een nieuw project worden gestart, dan hebben wij nu al voldoende kandidaten in onze database.’ 

De verhuur werd verzorgd door Strijbosch Thunnissen Verhuurmakelaars uit Arnhem in opdracht van Mutos City Apartments.

 

Reageer op dit artikel