nieuws

Amerborgh koopt vastgoed hotel Reylof in Gent

Geen categorie

Amerborgh International, grootaandeelhouder van Sandton Hotels, is eigenaar geworden van het vastgoed van Grand Hotel Reylof in Gent.

Amerborgh heeft het pand overgenomen van een private belegger. In de afgelopen twee jaar werd ook het vastgoed aangekocht van de Sandton-hotels in Zwolle en Brussel en ook het vastgoed van de hotels Amsterdam en Cagnes-sur-Mer in Frankrijk zijn in eigen beheer. Volgens Rogier Braakman, CEO van Sandton Hotels is het verwerven van vastgoed niet perse doel op zich, maar heeft het vaak de voorkeur: “Het biedt eenvoudiger mogelijkheden om de regie in eigen hand te houden bij toekomstige investeringen in verbetering van de kwaliteit.”

 

Sandton Hotels, opgericht in 2004, bevindt zich in een herpositioneringfase. Een aantal van de huidige hotels zal worden verbouwd en omgevormd tot het luxere hotelmerk Pillows Hotels. In het vierde kwartaal van 2016 zullen om te beginnen de huidige hotels in Amsterdam, Zwolle, Brussel, Gent en Cagnes-sur-Mer verder gaan als Pillows Hotels. Het voormalige Sandton De Filosoof aan het Amsterdamse Vondelpark ondergaat momenteel een ingrijpende vernieuwing en zal als luxury hotel Pillows Amsterdam Vondelpark worden gepositioneerd. Een aantal andere Sandton-hotels zal in 2017 de transitie maken naar Pillows. De groep zal naar verwachting vanaf 2018 het aantal hotellocaties uitbreiden.

Reageer op dit artikel