nieuws

Alica van der Duin Commercial Director Vastned

Geen categorie

Winkelbelegger Vastned benoemt Alica van der Duin per 1 april tot Commercial Director.

In deze rol is zij verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille, waaronder de commerciële aspecten van de portefeuille, acquisities en desinvesteringen. In dat kader werkt zij hecht samen met het Nederlandse vastgoedteam. Daarnaast speelt zij als Commercial Director een belangrijke rol bij het acquisitieproces van premium city high street shops in Nederland en in een later stadium ook in de andere markten waar Vastned actief is. Van der Duin  wordt onderdeel van het internationale accountmanagementteam en rapporteert direct aan de CEO, Taco de Groot.

De afgelopen vier jaar was zij Director Retail bij NSI in Hoofddorp. Daarvoor was zij Senior Vastgoed-ontwikkelaar Retail bij Provast en Real Estate Developer bij ING Real Estate Development in Den Haag. Bij ING Real Estate heeft zij meerdere functies bekleed.

Reageer op dit artikel