nieuws

Unibail-Rodamco verkoopt weer kantoor Parijs

Geen categorie

Unibail-Rodamco verkoopt voor 330 miljoen euro in Parijs een volledig verhuurd kantoor van 33.000 m2.

Unibail-Rodamco verkoopt weer kantoor Parijs

Dat maakt het in Parijs en Amsterdam genoteerde vastgoedfonds bekend in een persbericht. De koper werd niet genoemd. Het gaat om een voorlopige overeenkomst gesloten van een herontwikkeld kantoor in Levallois-Perret. Het kantoor ligt in het IJffel-district van Parijs boven winkelcentrum So Ouest.

Sinds 2014 is het kantoor langdurig verhuurd aan SAP France en Pharmaceutical Research Associates. Unibail-Rodamco verwacht de transactie in het derde kwartaal af te ronden. De netto verkoopprijs bedraagt 330 miljoen euro. Eind vorig jaar rondde Unibail al de verkoop van een ander Parijs kantoorgebouw voor 267 miljoen euro.

Reageer op dit artikel