nieuws

Tenstone vindt huurders voor Etam-winkels

Geen categorie

Tenstone heeft onlangs vijf voormalige Etam-winkelpanden verhuurd. Daarmee heeft 95 procent van de Etam-winkelportefeuille van Tenstone een nieuwe gebruiker.

Dat meldt Cushman & Wakefield, die de particulier belegger bij deze huurtransacties heeft geadviseerd. In het centrum van Middelburg is Tenstone tot overeenstemming gekomen met Bestseller. Onder de Only-formule zal Bestseller een nieuwe winkel openen aan de Lange Delft 8. Deze winkel heeft een totale vloeroppervlakte van 450 m2.

 

In Emmen in de Picassopassage zal Jeans Centre in de loop van deze zomer de deuren van een nieuwe winkel openen. Deze winkel in Picassopassage 60 heeft een vloeroppervlakte van 350 m2 op de begane grond met een shopfront van acht meter. Eveneens in Emmen heeft Tenstone een huurovereenkomst gerealiseerd met Hunkemöller. Hunkemöller zal een winkel openen in het stadshart van Emmen aan het Mondriaanplein 5. De winkel heeft een vloeroppervlak van 141 m2 op de begane grond en 65 m2 op de bovengelegen verdieping.

 

Van Boxtel Hoorwinkels zal zich aan Grotestraat 100 in Venray vestigen met een winkel van 120 m2. Norbert Hairstyle opent ook in Venray aan Henseniusplein 16. Deze winkel omvat een begane grond van 65 m2 en een kelder van 187 m2. Na de zomer van 2015 is Cushman & Wakefield namens Tenstone gestart met de verhuur van haar voormalige Etam-panden, alle gelegen in het centrum van middelgrote steden verdeeld over Nederland. Met de recente langdurige verhuur van de vijf winkels in Middelburg, Emmen en Venray en de eerdere tot stand gebrachte transacties is nu 95 procent van alle voormalige Etam-panden verhuurd. 

 

Reageer op dit artikel