nieuws

Syntrus Achmea verkoopt vastgoed in Amersfoort en Haarlem

Geen categorie

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens haar klanten drie woon-/winkelobjecten in Amersfoort en Haarlem verkocht aan een particuliere belegger.

Het object in Amersfoort ligt aan de winkelstraat Leusderweg in de wijk Leusderkwartier, dichtbij het centrum van Amersfoort. De begane grond bestaat uit 780 m2 winkelruimte, verdeeld over twee langjarig verhuurde ruimten. De verdiepingen erboven bestaan uit vijftien appartementen.

In Haarlem zijn twee objecten verkocht aan de Generaal Cronjéstraat, een binnenstedelijke winkelstraat ten noorden van het centrum van Haarlem. Eén object met een oppervlakte van ruim 400 m2 is verhuurd aan een landelijk filiaalbedrijf in de schoenenbranche. De begane grond van het tweede object wordt gehuurd door een bakkerij en heeft een oppervlakte van 100 m2. De verdiepingen zijn verhuurd als woonruimte.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd bij deze transacties geadviseerd door NautaDutilh en DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel