nieuws

Square Four benoemt De Keijzer en De Wilde

Geen categorie

Vastgoedmanager Square Four heeft zijn team uitgebreid met Lisa de Keijzer en Mark de Wilde.

De Keijzer is aangesteld om de servicedesk te versterken en Mark de Wilde is in dienst getreden op de financiële administratie. Beiden zijn afkomstig van CBRE. Sinds de oprichting in april 2012 is Square Four gegroeid tot twintig medewerkers.

Eric Bakker, een van de vier partners binnen Square Four, stelt dat de personele uitbreiding niet alleen is ingegeven door de groei van de beheerportefeuille. ‘Wij willen blijvend vooraf investeren in capaciteit. Alleen daarmee kunnen we de belofte aan onze opdrachtgevers waarmaken.’

Square Four beheert voor nationale en internationale klanten op dit moment een vastgoedportefeuille van 725.000 m2 commercieel vastgoed met een totale beleggingswaarde van 900 miljoen euro.

Reageer op dit artikel