nieuws

Savills breidt personeelsbestand flink uit

Geen categorie

Savills heeft zeven nieuwe medewerkers benoemd. Het gaat om Tom Burwinkel, Jasper Leydes, Janine de Ruiter, Peter van Dingen, Melvin Krook, Frank van Kester en Charlotte de Mos.

Tom Burwinkel en Jasper Leydes zijn begonnen bij de Investments-afdeling van Savills. Burwinkel heeft ruim vier jaar bij FGH Bank gewerkt als senior relatiemanager commercieel vastgoed. Bij Savills zal hij als associate director verantwoordelijk zijn voor acquisities van commercieel vastgoed.

Jasper Leydes zal als associate director het huidige Residential-team binnen Savills Investments versterken dat zich onder leiding van Bas Wilberts bezighoudt met advies over aan- en verkoop van woningportfolio’s en studentenhuisvestingbeleggingen. Leydes heeft ruim acht jaar ervaring opgedaan met advisering bij de woningbeleggingen bij Van Dijk en Ten Cate. Janine de Ruiter is in februari begonnen als junior consultant.

De recente overname van technisch vastgoeddienstverlener Tagis betekende de toevoeging van de diensten projectmanagement, building consultancy en due diligence. Dit team is verder uitgebreid met projectmanager Peter van Dingen. Voorheen was hij projectmanager Real Estate bij Q-Park. Melvin Krook trad aan als junior consultant. 

Het taxatieteam van Savills Nederland is uitgebreid met taxateur Frank van Kester. Hij maakte de overstap van FGH Bank, waar hij ook taxateur was. Tot slot is per februari Charlotte de Mos in dienst getreden bij Savills als marketing & pr-coördinator. Zij was eerder werkzaam voor advocatenkantoor Boekel en kunstenaar Daan Roosegaarde.

Clive Pritchard, managing director van Savills Nederland, is blij met de uitbreiding. ‘Hun komst past in onze ambitie van kwalitatieve en kwantitatieve groei en wij realiseren daarmee een belangrijke versteviging van ons huidige dienstenportfolio. Wij verwachten bovendien dat wij door de synergie met onze bestaande activiteiten, de dienstverlening aan onze klanten verder kunnen verbeteren.’

 

Reageer op dit artikel