nieuws

Rotterdam begint pilot Blending010

Geen categorie

Rotterdam is begonnen met de pilot Blending010. Dit maakt mengvormen tussen winkel- en horecafuncties mogelijk. In de huidige wetgeving is dit niet mogelijk.

Blending010 is de Rotterdamse variant van de landelijke versie van de VNG. Wethouder Maarten Struijvenberg (Werkgelegenheid en Economie): ‘Rotterdamse ondernemers moeten zo min mogelijk belemmeringen hebben. Zij moeten in staat zijn hun klanten iets extra’s te bieden om zich te onderscheiden en om klanten aan zich te binden.’

Rotterdamse retail- of horecaondernemers uit de hele stad met een innovatief idee voor blending van retail met horeca of andersom kunnen zich tot 7 maart 2016 inschrijven voor deelname. Er mogen maximaal 25 ondernemers deelnemen aan de pilot. 

Reageer op dit artikel