nieuws

Niels Bruijninckx naar M7

Geen categorie

Niels Bruijninckx is begin januari als asset manager in dienst getreden bij M7. Hij voert het beheer over een deel van de nieuwe vastgoedportefeuilles EREIP II en EREIP III en een aantal panden uit de vastgoedportefeuille van MStar.

M7 Real Estate Netherlands heeft het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt en verwacht deze dit jaar voort te zetten. Bruijninckx is zijn carrière in 2006 begonnen bij OVG Projectontwikkeling als commercieel manager. Vervolgens heeft hij zich toegelegd op het actief managen van bestaand onroerend goed en was hij betrokken bij het opzetten van de investment management organisatie van OVG.

Na zijn vertrek bij OVG was hij werkzaam bij PingProperties, Wilgenhaege en Stadgenoot. M7 is de partner van M7 Real Estate in Londen. M7 Real Estate Netherlands fungeert als assetmanager voor Mbay Netherlands, MStar Europe, MStar Europe II, EREIP II en EREIP III. M7 Real Estate is een pan-Europese investeerder en asset manager gespecialiseerd in bedrijfsruimte. M7 managet een portfolio van 455 objecten met 3,1 miljoen vierkante meter ter waarde van 1,5 miljard euro.

 

Reageer op dit artikel