nieuws

Marco Freriks naar Hansteen

Geen categorie

Marco Freriks is begin februari benoemd tot technisch manager bij Hansteen.

Hij is verantwoordelijk voor het dagelijks technisch beheer en projectmatige werkzaamheden van de vastgoedportefeuilles van Hansteen. Hiervoor was Freriks werkzaam bij vastgoedmanager Bilfinger Real Estate. In het verleden heeft Freriks zich ook bezig gehouden met nieuwbouwontwikkelingen en -realisaties.

 

Hansteen Holdings is een aan de London Stock Exchange genoteerd vastgoedfonds (REIT) dat voornamelijk investeert in industrieel en bedrijfsmatig vastgoed verspreid over heel Europa, waaronder Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Recent heeft Hansteen een portefeuille geacquireerd met ruim veertig logistieke en bedrijfsmatige gebouwen met kantoren verspreid over heel Nederland, waarvan het merendeel in de Randstad.

 

Reageer op dit artikel