nieuws

Koper voor XL-winkels Klein Retail Group

Geen categorie

Kamera Express neemt de vijf XL-vestigingen van het failliete Klein Retail Group over. Voor de 29 andere winkels is geen koper gevonden.

Dat schrijft RTV Rijnmond op zijn website. De curatoren van Klein hebben met Kamera Express een principeakkoord bereikt over de overname van de vijf grootste winkels van Klein. Daarnaast Kamera Express de voorraden en inventarissen over van zijn failliete branchegenoot.

De XL-winkels zijn gevestigd in Utrecht, Barendrecht, Breda, Eindhoven en Den Bosch. De koper uit Capelle aan den IJssel is een foto- en videocamerabedrijf met acht winkels door heel Nederland en één in België. Klein Retail Group werd begin februari failliet verklaard. De 34 winkels en de webshop waren enkele dagen daarvoor al gesloten. 

 

Reageer op dit artikel