nieuws

Ingram Micro huurt op Secoya Campus Utrecht

Geen categorie

MN heeft namens Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek met Ingram Micro een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte in gebouw C op de Secoya Campus. Ingram Micro huurt vanaf medio 2016
4.245 m2 op de 2e, 3e en 4e verdieping van het gebouw.

De Secoya Campus ligt op Papendorp, het bedrijvenpark van Utrecht. Na het vertrek van huurder Atos, die het gehele complex van bijna 36.000 m² in gebruik had, heeft de eigenaar plannen opgesteld voor een grootschalige upgrade. Deze is momenteel in volle gang en inmiddels is meer dan 50 procent van het complex verhuurd aan bedrijven als Tribes, Grontmij, Color Business Center, HTC en Baker Tilly Berk. Op de Secoya Campus zullen naast Ingram Micro onderdelen van het door Ingram Micro recent overgenomen Docdata en Dupaco onder één dak samengevoegd worden. Cushman & Wakefield trad op als adviseur van huurder Ingram Micro, een van de grootste distributeurs van IT-producten en -diensten ter wereld. De verhuurder werd geadviseerd door CBRE, die het gehele complex ook in beheer heeft.

Reageer op dit artikel