nieuws

Hansink naar Dynamis Taxaties Nederland

Geen categorie

Timothy Hansink versterkt sinds 1 februari het team van Dynamis Taxaties Nederland als junior taxateur.

De aanvulling op het huidige team is noodzakelijk vanwege een toename van de werkzaamheden. Eerder dit jaar was Hansink stagiair bij Dynamis. Hansink (25) ondersteunt bij Dynamis Taxaties Nederland het centrale team van zes personen dat verantwoordelijk is voor het initiëren, coördineren en uitvoeren van de landelijke taxaties. Onlangs rondde hij de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam met succes af.

Baldwin Poolman, directeur Dynamis Taxaties Nederland: ‘Door de groeiende vraag naar taxaties en het grote aantal taxateurs dat voor ons werkt, is uitbreiding van ons centrale team nodig. Wij zijn verheugd Timothy als Junior Taxateur aan ons team te kunnen toevoegen en de groei van Dynamis Taxaties Nederland verder door te zetten.’

 

Reageer op dit artikel