nieuws

Hans Copier commissaris van Vesteda

Geen categorie

Hans Copier is 12 februari per direct benoemd tot lid van het supervisory committee van Vesteda.

Copier is sinds 2013 ceo van Propertize. Daarvoor was hij lid van de European executive committee en country manager Nederland bij CBRE Global Investors en binnen CBRE fondsmanager van een aantal Nederlandse vastgoedfondsen. Van 2002 tot 2006 was hij lid van de directie van Giesbers Groep. In 1979 begon hij zijn loopbaan bij FGH Bank, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder die van statutair directeur.

De benoeming bij Vesteda is voor vier jaar. De zittingstermijn kan eenmaal voor de duur van dezelfde periode worden verlengd.

Met de benoeming van Copier bestaat het supervisory committee van Vesteda uit Kees de Boo (voorzitter), John de Die, Peter Kok, Maarten de Groof, Seada van den Herik en Hans Copier. Na het dienen van het maximum van twee volledige termijnen en een verlenging van één jaar, zal De Boo op 1 april 2016 terugtreden als lid en voorzitter van het supervisory committee van Vesteda. De Groof zal het voorzitterschap Boo overnemen.

Reageer op dit artikel