nieuws

Dudok Wonen koopt 40 appartementen

Geen categorie

Woningcorporatie Dudok Wonen koopt van Bouwbedrijf Noordersluis in Bensdorp 40 appartementen, bestemd voor de sociale verhuur. Dudok Wonen is al enkele jaren betrokken bij het Bensdorp- project.

Het complex bestaat uit acht type woningen, ontworpen door LEVS architecten uit Amsterdam. Op de begane grond zijn er woningen met een atelierruimte die uitkomen op het binnenterrein van Bensdorp. De andere woningen variëren van 60m2 tot 90m2 en hebben één of twee slaapkamers. Alle appartementen hebben aan de pleinzijde een balkon. Bij ieder appartement hoort een parkeerplaats en berging in de kelder.

Met de verkoop van het eerste blok appartementen heeft Bouwbedrijf Noordersluis de sociale doelstelling van het project gerealiseerd. Het streven is om rond de zomer van 2016 van start te gaan met de sloopwerkzaamheden van de bestaande opstallen, waarna gestart kan worden met de bouw van het complex. Verwacht wordt dat eind 2017 de eerste appartementen verhuurd kunnen worden.

 

Reageer op dit artikel