nieuws

Drie nieuwe winkels Holland & Barrett in één week

Geen categorie

Een hattrick noem Hollland & Barrett het: in één week opende de keten van verzorgingsproducten en gezonde voedingsmiddelen drie winkels. Ze staan in Amsterdam, Hellevoetsluis en Maastricht. De keten telt nu 189 winkels.

Drie nieuwe winkels Holland & Barrett in één week

De winkel in Amsterdam staat in de chique winkelstraat De Beethovenstraat. Het filiaal in Hellevoetsluis opende in winkelcentrum De Struytse Hoeck. In Maastricht staat het filiaal in de Wycker Brugstraat.

2016 staat voor Holland & Barrett in het teken van rebranding. De naam De Tuinen zal verdwijnen. De naamswijziging is doorgevoerd om ook internationaal te kunnen doorbreken. De Tuinen is al meer dan tien jaar onderdeel van hetzelfde concern als waartoe Holland & Barrett behoort. 

Reageer op dit artikel