nieuws

De Munnik hoofd bij Regus Nederland

Geen categorie

Kim de Munnik (39) is per 1 februari 2016 aangesteld als head of Property & Development bij Regus Nederland.

De Munnik is in deze nieuw gecreëerde functie verantwoordelijk voor de zoektocht naar nieuwe interessante locaties en het aanhuren van panden voor de ‘exponentiële groei’ die het bedrijf de komende jaren verwacht. Dit zal zij doen voor alle merken binnen het Regus-portfolio. Daarnaast zal De Munnik leiding gaan geven aan een team van development directors en projectmanagers.

Voor deze overstap heeft De Munnik verschillende functies bekleed bij Schiphol Real Estate. Ze ziet de vraag naar flexibele werkplekken hard groeien en noemt het zoeken van nieuwe locaties ‘een geweldige leuke uitdaging’.  Jessika van Veen, algemeen directeur Regus Nederland: ‘We zijn heel ambitieus in Nederland en het is dan ook een logische keuze om ons property & development team in Nederland te versterken. Dankzij de teamuitbreiding met Kim in de nieuwe functie kunnen wij de gewenste groei gaan realiseren.’

 

Reageer op dit artikel