nieuws

Computerketen Paradigit failliet

Geen categorie

De twaalf winkels van de Eindhovense computerketen Paradigit zijn failliet. De rechtbank in Den Bosch heeft dinsdag het faillissement uitgesproken.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Ook de vijf shop-in-shops die Paradigit had geopend in winkels van V&D en het distributiecentrum in Eindhoven vallen onder het faillissement. De webwinkel Paradigit.nl wordt als zelfstandig bedrijf niet geraakt door het faillissement.

De winkel aan de Beemdstraat in Eindhoven is de grootste vestiging van de keten. De tweede winkel in Eindhoven, aan de Kruisstraat, was al per 1 februari gesloten. Paradigit maakte in juli 2015 al bekend tien van de toen nog 22 winkels te sluiten. Paradigit zegt in gesprek te gaan met de curator om de mogelijkheden van een ‘gedeeltelijke doorstart te verkennen’.

 

Reageer op dit artikel