nieuws

Britse schoenenfabrikant wil 25 winkels

Geen categorie

Schoenenfabrikant Clarks opent begin april een winkel aan de Grote Houtstraat 32 in Haarlem. Clarks wil 25 vestigingen in Nederland openen.

De winkel in Haarlem heeft een totale oppervlakte van 295 m2. Daarvan komt 150 m2 op de begane grond en 145 m2 secundaire ruimte op de eerste verdieping. Het Britse Clarks is de grootste schoenenfabrikant ter wereld op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik. Het bedrijf is opgericht in 1825 en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale retailer met verkooppunten in 35 landen.

Cushman & Wakefield adviseerde Clarks in deze transactie en is op exclusieve basis voor Clarks op zoek naar nieuwe locaties in de 25 grootste steden. Bettings OG adviseerde de verhuurder, een private belegger.

 

Reageer op dit artikel