nieuws

Bouwinvest koopt 36 appartementen in Aerdenhout

Geen categorie

Bouwinvest heeft, namens het Bouwinvest Residential Fund, een overeenkomst gesloten met Alverna Residence en BAM Woningbouw Noordwest voor de realisatie van een luxe villa met 36 huurappartementen en parkeerplaatsen op Landgoed Alverna in Aerdenhout.

De appartementenvilla is onderdeel van Landgoed Alverna. Het landgoed dankt zijn naam aan het voormalige klooster Alverna. Behoudens een karakteristiek rijksmonument zijn de oude opstallen gesloopt en wordt het landgoed getransformeerd tot een hoogwaardig woonmilieu met vier villa’s. Het landgoed is gelegen aan de rand van het dorp Aerdenhout, nabij de bossen en winkel-, zorg- en openbaar vervoer- voorzieningen. CBRE was adviseur van de verkoper..

 

 

Reageer op dit artikel