nieuws

BackWerk naar Zuidas en Zuidplein

Geen categorie

BackWerk opent in Amsterdam en Rotterdam winkels. Daarmee komt het totaal in Nederland op negen. Het van oorsprong Duitse bedrijf wil het aantal winkels in Nederland dit jaar verdubbelen.

In Amsterdam opent binnenkort een winkel aan Claude Debussylaan 5 op de Zuidas. De winkel  heeft een oppervlakte van 137 m2 winkelruimte op de begane grond. De huurovereenkomst is gesloten met Union Investment Real Estate. In Rotterdam komt de winkel op Zuidplein Hoog 656. De oppervlakte is 144 m2 winkelruimte op de begane grond en 193 m2 op de eerste verdieping. De huurovereenkomst is gesloten met Redema Beheer. Beide openingen staan gepland in het tweede kwartaal van dit jaar.

De zelfbedieningsbakkerswinkel heeft zich ontwikkeld tot good-food-fast winkel. Er worden doorlopend broodjes vers gebakken en belegd. Daarnaast is er een ruime keuze in gebak, snacks, koude en warme dranken. De klant kan door zelfbediening zelf zijn keuze maken en zonder lange wachttijden zijn consumptie in het hoogwaardig ingerichte zitgedeelte nuttigen of zelf inpakken en meenemen. 

Savills en Bilfinger hebben de verhuurder in Amsterdam bijgestaan en Bouman Visscher van Limbeek de verhuurder in Rotterdam. BackWerk werd bij beide transacties geadviseerd door Blauwvliet en Engelvast.  

 

Reageer op dit artikel