nieuws

Affourtit (WPM): Fusie is een meer dan logische stap

Geen categorie

Voor de buitenwereld mogelijk een verrassing, maar Pieter Affourtit – grootaandeelhouder en bijna vijftien jaar ceo van WPM groep – vindt de fusie tussen Colliers International en ‘zijn’ WPM een meer dan logische stap.

Affourtit: ‘De ontwikkelingen in een vastgoedmarkt, die steeds internationaler wordt, maken het voor een marktleider in onder meer property management in Nederland noodzakelijk voortdurend te kijken naar een verbreding van de activiteiten. Colliers is daarvoor de perfecte match.’

Affourtit benadrukt het ondernemerschap dat WPM ruim 25 jaar heeft gekenmerkt. ‘WPM is een landelijke speler maar met de trekjes van een familiebedrijf. We zien om ons heen de wereld steeds sneller veranderen, en dat geldt ook voor de vastgoedmarkten. Als je jezelf ziet als een ondernemend bedrijf, moet je daarvoor oog hebben en zeker voor de internationaliseringstrend en de verbreding van de keten.’ 

 

Interviews met Pieter Affourtit en Jaap van Rhijn (Colliers) staan in Vastgoedmarkt die 18 februari verschijnt 

Reageer op dit artikel