nieuws

Weissink nieuwe directeur Schiphol Real Estate

Geen categorie

Jan Willem Weissink (50) is per 1 februari de nieuwe directeur van Schiphol Real Estate van Schiphol Group. Hij volgt André van den Berg op die per 1 april executive vice president & chief commercial officer van Schiphol Group zal zijn.

Weissink nieuwe directeur Schiphol Real Estate

Weissink is sinds 2011 CEO van het vastgoedbedrijf Klepierre Nederland, het voormalige Corio. Daarvoor had hij verschillende managementfuncties bij Ahold Real Estate en Nutricia. Vanaf 2007 vervult hij diverse bestuurlijke functies in de vastgoed- en detailhandelssector.

André van den Berg zou aanvankelijk directeur worden van Altera Vastgoed, maar trok zich in december 2015 terug nadat hij werd benoemd tot lid van de raad van bestuur van Schiphol Group.

Reageer op dit artikel