nieuws

Warner Bros huurt in Huys Europa

Geen categorie

Altera Vastgoed heeft 1.410 m2 kantoorruimte langjarig verhuurd aan Warner Bros Entertainment Nederland in gebouw Huys Europa aan Piet Heinkade 167-173 te Amsterdam.

Het gebouw omvat totaal 6.130 m2 kantoorruimte. Het is in 2014 volledig gerenoveerd en getransformeerd tot een modern multi-tenant kantoorgebouw waarbij er diverse voorzieningen zijn toegevoegd. Het gebouw beschikt over een energielabel A+. 

CBRE begeleidde Warner Bros bij de aanhuur en zal betrokken zijn bij het interieurontwerp en projectmanagement. Altera Vastgoed is bij deze transactie bijgestaan door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars, die collegiaal met Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs de opdracht tot verhuur van Huys Europa heeft.

 

Reageer op dit artikel