nieuws

Volg een innovatieworkshop met Peter Savelberg

Geen categorie

Vastgoedmarkt organiseert in samenwerking met urban innovator Peter Savelberg en Provada een serie workshops onder de noemer Urban Game Changers. Centraal in de workshops staat de vraag hoe technologische trends het gebruik van vastgoed veranderen.

Volg een innovatieworkshop met Peter Savelberg

De workshop zijn bedoeld voor jonge vastgoedprofessionals die actief willen meedenken over hoe de vooruitzichten voor verschillende soorten vastgoed worden beïnvloed door grote maatschappelijke en technologische trends. De eerste workshop wordt gehouden op 17 februari van 16.00 tot 19.00 uur in het hoofdkantoor van ABN Amro Bank aan de Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam. Onderwerp zijn de effecten van de tech-revolutie op de woonomgeving. De prijs bedraagt 149 euro per deelnemer en is inclusief netwerkborrel.
> Opgeven kan door het insturen van dit webformulier.
Dit is de eerste workshop in een reeks van vijf. Andere onderwerpen zijn de effecten van de tech-revolutie op de werkomgeving, binnenstad, bedrijventerreinen en distributie & Logistiek. Lees hier meer over de achtergronden van het innovatie-initiatief Urban Game Changers. Data en locaties voor de overige bijeenkomsten volgen nog.

Reageer op dit artikel