nieuws

VGME en Brancheorganisatie Gebouwautomatisering gaan samenwerken

Geen categorie

De Stichting Vastgoedmanagers-Expert (VGME) en de Vereniging Nederlandse Brancheorganisatie voor Gebouwautomatisering (GA) gaan samenwerken.

De Stichting VastgoedManagers-Expert (VGME) is de stichting van professionals die werkzaam zijn in het ontwikkelen, beheren en managen van vastgoed. De Vereniging Nederlandse Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering (GA) is de vereniging van bedrijven in de primaire waardeketen van gebouwautomatisering. 

De besturen van VGME en GA zien een belang voor hun deelnemers c.q. leden om de krachten te bundelen door samen te werken op het gebied van belangenbehartiging en het over en weer uitnodigen van elkaars deelnemers c.q. leden bij bijeenkomsten. 

Reageer op dit artikel