nieuws

Samenwerking Prime Pitch en Eminent

Geen categorie

Prime Pitch Asset Management en Eminent Real Estate zijn een samenwerking aangegaan, gericht op vastgoedacquisities in de Nederlandse markt.

De doelstelling van de samenwerking is het vergroten van de assets under management van beide ondernemingen. Zij richten zich in Nederland met name op residentieel vastgoed, zorgvastgoed en winkelvastgoed. Prime Pitch blijft daarnaast nadrukkelijk in Duitsland actief.

Prime Pitch Asset Management uit Amersfoort is actief op het gebied van asset en investeringen in onroerend goed. Sinds de oprichting in 2009 heeft Prime Pitch enkele vastgoedinvesteringen in Duitsland en Nederland succesvol geplaatst. Prime Pitch treedt op als initiator, manager en co-investeerder van vastgoedinvesteringen, voornamelijk voor family offices en hun cliënten. De directie van Prime Pitch bestaat uit Rutger Nooij (1973) en Sjoerd van der Zandt (1972).

Eminent Real Estate uit Eindhoven is een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van asset management van vastgoedportefeuilles. Sinds de oprichting in 2013 levert Eminent als Real Estate Family Office, tailor made assetmanagementactiviteiten en consultancydiensten voor met name vermogende ondernemers en hun families. De directie wordt gevoerd door oprichter Jules van Gaalen MRICS (1974). 

Reageer op dit artikel