nieuws

Redevco koopt vijf winkels in Londen

Geen categorie

Redevco heeft voor 21 miljoen euro vijf winkelpanden op een rij gekocht in de Londense wijk East End.

Het gaat om 597 m2 winkeloppervlakte op de begane grond aan Redchurch Street 15-29 in het Shoreditch-district. De verkoper is CBRE Global Investors, de huurders zijn de modemerken A.P.C., Aimé, Kit & Ace, Nudie Jeans en de chocolatier Mast Bros. Andere retailers in de straat zijn onder meer Verso (by Versace), Modern Society, J. Crew, Club Monaco, T2 en Sunspel.

Redchurch Street ligt in de buurt van treinstation Liverpool Street in het Londense financiële district. Volgens Redevco’s eigen City Attractiveness tool is Londen de topwinkelbestemming onder meer dan 800 Europese steden.

JLL adviseerde Redevco en Clay Street trad op voor CBRE Global Investors.

Reageer op dit artikel