nieuws

Ook kopers voor Manfield ‘en Invito’

Geen categorie

De failliete schoenenketen Manfield is verkocht aan branchegenoot Sacha. Nelson Schoenen zou Invito hebben gekocht.

Manfield en Invito zijn formules van het gefailleerde Macintosh Retail Group. Macintosh-curatoren Thuis & Partners Advocaten en Paulussen Advocaten kunnen de overname van de twee formules niet bevestigen. Sacha kan nog niet zeggen met hoeveel winkels van Manfield het familiebedrijf verder gaat.

Bronnen hebben Retailnews.nl verteld dat Invito in handen is gekomen van Nelson Schoenen. De curatoren en de vermeende koper onthouden zich van commentaar. Vorige week werden Scapino en Brantano verkocht aan respectievelijk Ziengs en BrantNew. Of er zich ook kopers voor de overige Macintosh-formules Hoogenbosch Retail Group en Pro Sport hebben gemeld, is niet bekend.

Reageer op dit artikel