nieuws

Nieuwe supermarkt in Zeewolde

Geen categorie

Klaver Vastgoed, gevestigd in Harlingen, heeft een overeenkomst gesloten met de gemeente Zeewolde voor de aankoop en ontwikkeling van een locatie voor een supermarkt aan de Zeewolderweg in Zeewolde.

De Zeewolderweg is een zeer drukke invalsweg vanaf Harderwijk. De supermarkt mag maximaal 2.400 m2 groot worden en krijgt ruim 110 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het bestemmingsplan dat realisatie van deze supermarkt mogelijk maakt heeft ter visie gelegen en er zijn geen zienswijzen ingediend. Het plan zal nu verder worden uitgewerkt en op korte termijn zullen er gesprekken plaats gaan vinden met mogelijke huurders. Het is de bedoeling om dit voorjaar te starten met de bouw zodat de supermarkt eind 2016 geopend zal worden

Reageer op dit artikel