nieuws

Neprom lanceert nieuwbouwsite

Geen categorie

Neprom heeft de website bewustnieuwbouw.nl gelanceerd. Het kennisplatform is bestemd voor professionele partijen op de nieuwbouwmarkt.

Het platform – een initiatief van Neprom – biedt informatie die professionele partijen kunnen gebruiken in de communicatie richting hun (potentiële) kopers of huurders. De komende tijd komt er steeds meer informatie beschikbaar. Het platform is bestemd zowel projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en corporaties (aanbieders) als andere professioneel betrokkenen, onder wie makelaars, notarissen en architecten.

‘Dankzij het platform hoeven professionals de informatie niet meer zélf te vergaren en ook niet meer zelf geschikt te maken voor hun doelgroepen’, aldus Neprom-directeur Jan Fokkema. ‘Sterker nog, veel van de informatie kunnen zij een-op-een doorzetten naar hun (potentiële) kopers of huurders. Dat scheelt veel tijd. En natuurlijk kunnen deelnemers aan het platform er zeker van zijn dat de informatie correct en actueel is én van hoogwaardige kwaliteit is.’

Hoe meer professionals meedoen, hoe beter consumenten worden bediend. Fokkema: ‘Want dát is het hoofddoel van Bewust Nieuwbouw. We willen graag dat consumenten bewust kiezen voor nieuwbouw, op basis van goede informatie.’ Het streven is dat Bewust Nieuwbouw een landelijk bekend kwaliteitslabel wordt. Deelnemers aan het platform kunnen hieraan bijdragen door gebruikmaking van het Bewust Nieuwbouw-logo, het delen van nieuwsberichten in de eigen nieuwsbrief en het aanleveren van koperstestimonials. 

 

Reageer op dit artikel