nieuws

Martine Gründemann in directie G&S Vastgoed

Geen categorie

Martine Gründemann is in januari 2016 toegetreden tot de directie van G&S Vastgoed. Als directielid geeft zij samen met algemeen directeur Jason Blackmore verder inhoud aan de ambitie van G&S Vastgoed.

Die bestaat er hoofdzakelijk uit vernieuwende projecten te realiseren, voornamelijk in de regio Amsterdam. Gründemann was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de commerciële afdeling van G&S Vastgoed. Eind november 2015 is zij uitgeroepen tot vastgoedvrouw van het jaar. Opgeleid als ingenieur heeft zij de commerciële kant van het ontwikkelvak na het afronden van de MRE-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate in 2009 verder inhoud gegeven. Tevens is zij drager van kunst- en cultuurinitiatieven.

Voor G&S Vastgoed breekt hiermee een nieuwe fase aan. Naast verdere commerciële groei komt het accent te liggen op verzelfstandiging van de ontwikkelmanagers binnen G&S Vastgoed. Hiermee komt de functie van directeur ontwikkeling en realisatie te vervallen. Eltjo Hamster vertrekt per 1 februari. Hij zet zijn loopbaan buiten G&S Vastgoed voort. Directeur Blackmore is ‘dankbaar dat wij vele jaren samen hebben gewerkt’. ‘Wij wensen Eltjo veel succes bij de volgende stap in zijn loopbaan.’

Per 15 februari treedt Anna Gorter in dienst bij G&S Vastgoed als Finance & Legal Manager.  Anna was de laatste tien jaar werkzaam bij Van Lanschot Bankiers als Senior Banker Vastgoed. Naast Anna wordt het team versterkt met ontwikkelmanager Bas Sijmonsbergen, afkomstig van Dura Vermeer Bouw Midden West. Bas wordt verantwoordelijk voor de transformatie van het huidige hoofdkantoor van ING Group in Amsterdam-Zuidoost.

G&S Vastgoed werkt momenteel aan de nieuwbouwprojecten 400 en 500 Beethovenstraat, Gershwin Townhouses en de woontoren 900 Mahler aan de Amsterdamse Zuidas. Samen met Icon werkt G&S aan het grootschalige renovatieproject Atrium, gelegen in het centrumgebied van de Zuidas.

Recentelijk heeft G&S het trendy hotel Jaz Amsterdam opgeleverd in Amsterdam Zuidoost, een nieuw hotelconcept van de Steigenberger formule Jaz in the city. Daarnaast ontwikkelt G&S samen met OVG het nieuwe hoofdkantoor van ING Group. Het huidige kantoor de Amsterdamse Poort, het Zandkasteel, wordt door deze ontwikkelcombinatie getransformeerd tot 500 woningen.

Reageer op dit artikel