nieuws

M7 Real Estate verhuurt 5.250 m2 in Aalsmeer

Geen categorie

M7 Real Estate Netherlands verhuurt 4.000 m2 in Aalsmeer aan Burgers Carrosserie en 1.250 m2 in dezelfde plaats aan Marine Trading International.

De verhuur van het complex aan de Lakenbekerstraat vindt plaats voor het fonds Multi-Let Industrial Property 20. Burgers Carrosserie heeft voor een middellange termijn 4.000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte gehuurd. Burgers Carrosserie bouwt de carrosserie voor vrachtwagens van o.a. Lidl en Action. Marine Trading International heeft voor een middellange termijn 1.250 m2 kantoor- en bedrijfsruimte gehuurd. Marine Trading International is importeur van Zodiac in Nederland. De deal is tot stand gekomen door hard te werken en creatief te zijn. Hiermee is het complex.

Nu is het complex voor 100 procent verhuurd. Vijftien maanden geleden werd het gekocht met 50 procent leegstand.  

Reageer op dit artikel