nieuws

Klomp directeur projecten bij Snippe

Geen categorie

Frank Klomp treedt op 1 maart in dienst bij Snippe Projecten als directeur projecten. Hierin zal hij risicodragende vastgoedprojecten verwerven en ontwikkelen en vastgoed verkopen.

Klomp (52) is afkomstig van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, waar hij samen met Ronald Huikeshoven sinds 2010 de directie van AM Noordwest vormde.  Voor die tijd was hij ook werkzaam als ontwikkelaar in directiefuncties bij achtereenvolgens BAM Woningbouw en BAM Vastgoed.

Met deze invulling zegt Snippe Projecten verder inhoud te geven aan de ambitie om breed in Nederland projecten te realiseren. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in andere gemeenten in met name de Randstad, is Snippe Projecten volop in voorbereiding met naar eigen zeggen spraakmakende projecten. Op dit moment wordt aan meer dan 5.000 woningen gewerkt. 

 

Reageer op dit artikel