nieuws

‘Jong talent moet je koesteren”

Geen categorie

‘Jonge, talentvolle mensen zijn cruciaal voor de vastgoedsector. Organisaties veranderen, de markt is turbulent en slechts beperkt voorspelbaar. Dit stelt hoge eisen aan het aanpassingsvermogen van bedrijven en hun medewerkers. Jong talent is noodzakelijk om aan deze veranderingen vorm te geven.’

Dat zegt oud-juryvoorzitter Pieter Affourtit (59) op de vraag wat het belang is om aanstormend talent te kandideren voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young  Talent Award. De algemeen directeur van WPM Groep gaf eind 2015 het stokje over aan Cuno van Steenhoven, voormalig bestuursvoorzitter van DTZ Zadelhoff. Affourtit, die ook doceert aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE), was vanaf 2012  juryvoorzitter van de in 2008 ingestelde prijs. Een rol die hij met humor, scherpte en grote inzet vervulde. ‘Een ongelooflijk leuke ervaring’, zegt hij er zelf over. ‘Veel zaken die essentieel zijn voor de sector maken onderdeel uit van het selectieproces. Zoals kennis vergaren en delen, competitie, creativiteit en jezelf presenteren.’

Ken je iemand die voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 in aanmerking komt en jonger is dan 37 jaar? Nomineer hem of haar dan. Dit kan via het aanmeldingsformulier op de site productie.vastgoedmarkt.nl. De winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award ontvangt een opleidingscheque van 5000 euro, ter beschikking gesteld door ASRE.

De inschrijving sluit op 4 februari 2016. In de week van 14 februari kiezen jury en redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 28 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2016 (verschijning op 17 maart). Vanaf 28 februari tot 8 juni 2016 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd. Meer informatie over deze prijs: www.vastgoedyoungtalentaward.nl 

Reageer op dit artikel