nieuws

Inschrijving NRW Jaarprijs opengesteld

Geen categorie

De inschrijving voor de NRW Jaarprijs 2016 is weer geopend. Tot en met 31 maart a.s. kunnen partijen hun beste retailontwikkeling indienen voor deze prijs.

Elk jaar kent een jury de NRW Jaarprijs toe aan de meest inspirerende en vernieuwende retail(her)ontwikkeling. De mate waarin het project een toekomstbestendige bijdrage levert aan de kwaliteit van het winkellandschap in Nederland staat hierbij centraal. Juryvoorzitter Jos Sentel, directeur ThirdPlace, onderstreept het belang van de NRW Jaarprijs: ‘De NRW Jaarprijs is al bijna drie decennia lang het ijkpunt voor de winkelvastgoedsector. De breed samengestelde vakjury legt winkelprojecten zorgvuldig langs de meetlat en baseert haar oordeel op innovatie, leereffecten en de betekenis voor de omgeving. Uiteraard speelt het oordeel van consumenten en ondernemers daarbij een belangrijke rol.’

Op de Provada 2016 in juni worden de finalisten bekendgemaakt. Tijdens het NRW jaarcongres op 15 september wordt de winnaar bekend.

Reageer op dit artikel