nieuws

Gerritsen naar ABC Capital

Geen categorie

Lennart Gerritsen is 18 januari in dienst getreden bij ABC Capital als vastgoedanalist.

Gerritsen zal als vastgoedanalist een ondersteunende rol vervullen bij het team verantwoordelijk voor het begeleiden van dispositietrajecten. Hij bevindt zich in de afrondende fase van zijn master Real Estate Management & Development aan TU Eindhoven. Daar rondde hij eerder zijn bachelorstudie Bouwkunde af, waarna hij een half jaar Real Estate and Construction Management heeft gestudeerd aan het Royal Institute of Technology in Stockholm.

Tijdens zijn studie heeft hij veel affiniteit ontwikkeld op het vlak van woningbeleggingen. ABC Capital structureert transparante en professionele verkoopprocessen van woningportefeuilles, commerciële complexen en maatschappelijk vastgoed. Opdrachtgevers zijn voornamelijk woningcorporaties, ontwikkelaars, institutionele en particuliere beleggers.

 

Reageer op dit artikel