nieuws

Financieringsadviseur Peter Rijsbergen overleden

Geen categorie

Adviseur in vastgoedfinancieringen Peter Rijsbergen is op 4 januari 2016 overleden na een hartstilstand.

Rijsbergen werkte de afgelopen vier jaar als zelfstandig adviseur vanuit zijn bureau Vista Banking & Real Estate Advisory. Een belangrijk deel van zijn werk bestond uit het afwikkelen van de portefeuille van ruim 2 miljard euro die hij tussen 2003 en 2011 opbouwde voor zijn voormalige werkgever HSH Nordbank.

Zijn carrière in grotere vastgoedfinancieringen begon hij in 1984 als senior accountmanager bij Westland/Utrecht Hypotheekbank. In 1996 verliet hij die bank om WestHyp Finance als Nederlandse tak op te zetten voor de HypoVereinsbank. Na krap acht jaar stapte hij over naar HSH Nordbank.

Rijsbergen is 57 jaar geworden.

Reageer op dit artikel