nieuws

Egbert Dijkstra partner bij Real Return

Geen categorie

Egbert Dijkstra is per 1 januari 2016 toegetreden als partner van Real Return in Hoofddorp.

Met de toetreding van Dijkstra (53) telt Real Return nu drie partners. Behalve Dijkstra zijn dat Rob Zwager en Luurt van der Ploeg.

Dijkstra heeft ruim 25 jaar vastgoedervaring. Zo was hij directeur vastgoed bij Delta Lloyd Groep, een verzekeraar en institutionele belegger met een vastgoedportefeuille van 3 miljard euro in Nederland, Duitsland en België. Sinds 2011 is Dijkstra werkzaam als zelfstandig vastgoedadviseur via een eigen onderneming, DijkRaad. Tot op de dag van vandaag is hij commissaris bij een aantal woningcorporaties en lid van het Investment Committee van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden. In zijn vastgoedactiviteiten richt hij zich met name op het ontwikkelen van visie, het opstellen en uitvoeren van strategisch vastgoedbeleid en het asset management van vastgoedportefeuilles.

Reageer op dit artikel