nieuws

Eerste nieuwe huurders in Infinity

Geen categorie

Lexence en The Office Operators zijn de eerste nieuwe huurders in het gerenoveerde ING-House, omgedoopt in Infinity. Hiermee hebben de eerste twee bedrijven voor deze kantoorlocatie gekozen.

Infinity staat aan de rand van de Zuidas en wordt gemanaged door CBRE Global Investors.  Infinity, ontworpen door MVSA Architects, staat in de markt ook wel bekend als het voormalige ING-House. Na het vertrek van ING  is ervoor gekozen om het gebouw volledig te renoveren en moderniseren.  

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor met 125 medewerkers. The Office Operators is een aanbieder van full service kantooroplossingen met vestigingen in Nederland en België. Het bedrijf zal in Infinity een business-center en conference-center van 2.600 m2 exploiteren.  

Reageer op dit artikel