nieuws

Dura Vermeer start bouw lab in Utrecht

Geen categorie

Dura Vermeer start met de bouw van het nieuwe Genmab Research and Development center. De nieuwe onderzoeksfaciliteit van 11.250 m2 op het Utrecht Science Park bestaat uit kantoren, laboratoria en faciliterende ruimtes zoals een science-café, plaza en een auditorium.

Dura Vermeer start bouw lab in Utrecht

De huisvesting is naar ontwerp van architectenbureau Cepezed en kenmerkt zich door een transparant atrium waarin cascaderend vrijhangende schotels zijn opgenomen. Het is de uitdrukkelijke wens van Genmab om ruimten te creëren waar (inter)nationale wetenschappers elkaar kunnen ontmoeten. 

Het Genmab Research and Development Center wordt één van de eerste BREEAM Excellent laboratoria van Nederland.

Genmab is een belangrijke wereldspeler op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe kankermedicijnen en is al meer dan 15 jaar een belangrijk onderdeel van het sterke cluster van kankeronderzoek op het Utrecht Science Park .

 

Reageer op dit artikel