nieuws

Coolcat-oprichter begint nieuwe winkelformule

Geen categorie

Roland Kahn richt dit jaar een nieuwe winkelformule op. De nog onbekende formule voor vrouwen begint met vijf winkels en een webshop.

Dat zegt de oprichter van Coolcat en eigenaar van America Today, Sapph en MS Mode tegen tv-zender RTLZ. De ‘geheel nieuwe winkelketen’ krijgt vooralsnog vijf winkels en een webshop voor drie landen. Kahn denk een gat in de markt te hebben gevonden, zonder te verklappen wat de formule inhoudt. Kahn heeft met zijn winkelformules meer dan 600 vestigingen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje, goed voor een omzet van 460 miljoen euro. Zijn timing is opmerkelijk. De meeste winkelketens stoten vestigingen af, andere formules zijn afgelopen maanden over de kop gegaan. 

 

Reageer op dit artikel