nieuws

Babsou koopt gebouw van Telegraaf

Geen categorie

Babsou kocht van Telegraaf Media Groep de voormalige drukkerij aan Radarweg 50 te Amsterdam en een perceel eigen grond, gelegen aan de Donauweg 12 te Amsterdam.

Het totale complex is gelegen op het knooppunt A10/A5 , en op loopafstand van station Sloterdijk. Met deze strategische aankoop breidt Babsou haar posities aan de randen van Amsterdam uit en haalt zij opnieuw duizenden meter leegstaande bedrijfsruimte uit de markt. Het complex omvat totaal circa 8.800 m2  en een paar honderd parkeerplaatsen. De plannen voor herbestemming zijn in voorbereiding. Dit geldt ook voor de kavel eigen grond (12.000 m2) aan Donauweg 12. De daarop gelegen oude opstallen worden nu gesloopt.  

In december 2015 kocht Babsou het oude hoofdkantoor van Fortis Verzekeringen aan Bavincklaan 1-3 te Amstelveen hetgeen momenteel getransformeerd wordt naar hotel, short-stay en businesscenter (16.000 m2).

 In een eerdere versie van dit bericht werd abusievelijk gesproken over kantoorruimte, het betreft hier echter bedrijfsruimte. 

Reageer op dit artikel